Evenementen op Gemeentehuis Waadhoeke

Dit betreft de eerste raadsvergadering van de nieuwe gemeente Waadhoeke. Onze raadsleden: Douwe Kamstra, Anita Mast, Kees Arendz, Herre Hof, Adrie Weiland en Klaas Rodenburg worden beëdigd. Agenda raadsvergadering 2 januari 2018

Deze data zijn gereserveerd voor raadsvergaderingen. Vanwege de hoge frequentie kan het voorkomen dat een vergadering niet doorgaat, omdat er geen of onvoldoende agendapunten zijn. Kijk voor de actuele stand van zaken en de bijbehorende raadsstukken op deze site. Tevens kunt u daar vergaderingen die zijn geweest terugluisteren of -kijken.