Komende informatieavonden het Bildt

image_pdfimage_print

Vanavond vindt de eerste van een serie van bijeenkomsten plaats in Winsum. Bijeenkomsten waarin wij onze partij voor willen stellen aan de inwoners van Waadhoeke i.o. die tot 2018 geen Gemeentebelangen kennen in hun huidige gemeente. Bovendien zijn we benieuwd naar uw wensen en ideeën voor de gemeente Waadhoeke.

Zoals gezegd vindt vanavond in Winsum de eerste bijeenkomst plaats. Deze is voor de inwoners van de vier dorpen van Littenseradiel. Ook voor het Bildt geldt dat zij 22 november a.s. voor het eerst hun stem uit kunnen brengen op Gemeentebelangen, tijdens de herindelingsverkiezingen gemeenteraad van de nieuwe gemeente.

Bron foto: facebook.com/mfconshuis

Daarom organiseren wij dinsdag 11 april in de Open Hof in Sint Jacobiparochie een dergelijke avond voor alle inwoners die onder streekbelang Oost- en Westhoek vallen en Sint-Jabik.

Donderdag 13 april zijn alle inwoners van Nij Altoenae en Sint Annaparochie hartelijk welkom in MFC Ons Huis in Sint-Anne.

Voor beide bijeenkomsten geldt dat de inloop vanaf 19.45 uur is en de aanvang om 20.00 uur.

Binnenkort maken we bekend op welke Bildtse plaatsen we nog meer neer gaan strijken voor nadere kennismaking, bv. 25 april te Minnertsga, maar voelt u zich als Bilkert vooral alvast welkom op bovengenoemde bijeenkomsten.