Impressieverslag Informatieavond Winsum

image_pdfimage_print

Afgelopen donderdag vond in MFC De Helling te Winsum de eerste van een serie bijeenkomsten plaats voor inwoners van gebieden die straks Waadhoeke gaan vormen en waar tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen, in 2014, niet op Gemeentebelangen gestemd kon worden.

Vlnr: Kees Arendz, Anita Mast, Sebastiaan Douma en gespreksleider Jan Willem van Beem

Rypster en sympathisant van de partij Jan Willem van Beem was ingevlogen als gespreksleider en opende de avond, waarbij een ieder de kans kreeg zich voor te stellen.
Van Gemeentebelangen waren Sebastiaan Douma, Lute Pen, Anita Mast, Kees Arendz en Pieter Kingma aanwezig.

Kees kreeg daarna de microfoon overhandigd en op een vlotte en gedreven manier presenteerde hij wie we zijn en waar we voor staan. Tijdens en na de presentatie was er ruimte voor vragen en verschillende onderwerpen zijn de revue gepasseerd. Van energiecoöperaties en glasvezel tot de ‘Spulwike’, waar iedereen in Littenseradiel enorm aan gehecht is.

Op enthousiaste wijze dirigeerde gespreksleider Van Beem de verschillende vragen, ideeën en reacties over en weer tussen de aanwezigen.

Ondanks een ietwat magere opkomst kunnen wij niet anders dan spreken van een geslaagde avond met gezonde interactie en een prettige sfeer. Om die reden willen we dan ook nogmaals iedereen hartelijk danken voor voor de aanwezigheid. Graag tot een volgende keer.