Infoavonden GB in het Bildt en Littenseradiel succesvol

image_pdfimage_print

 

Raadsleden, wethouders en bestuursleden van Gemeentebelangen Menaldumadeel en Gemeentebelang Franekeradeel kunnen terugzien op succesvolle informatiebijeenkomsten die in de afgelopen maanden in de gemeenten het Bildt en Littenseradiel zijn georganiseerd.

 

In Winsum en in een viertal dorpen ‘op het Bildt‘ werd op enthousiaste wijze een stukje gezamenlijke GB-achtergrond en de 7 speerpunten van Gemeentebelangen in de nieuwe gemeente Waadhoeke, voor het voetlicht gebracht. Het uitgebreide verkiezingsprogramma volgt nog later deze zomermaanden.

 

 

De bedoeling van deze informatiebijeenkomsten was tweeledig. Uitleggen waar Gemeentebelangen voor staat en waarom de partij al jaren zo sterk in Franekeradeel en Menameradiel in de samenleving is verankerd. Maar GB wil ook graag in de kunde komen met inwoners die zich politiek gezien bij de partij willen aansluiten. En dat is na de bijeenkomsten zeker gelukt! Een aantal personen hebben zich inmiddels als lid bij het bestuur aangemeld. En nog mooier… willen graag voor Gemeentebelangen op de kieslijst van 22 november a.s. Daarmee is de plaatselijke bevolking nog sterker vertegenwoordigd!

 

Is het u vanwege omstandigheden niet gelukt om de informatiebijeenkomsten bij te wonen en denkt u zich politiek thuis te voelen bij Gemeentebelangen?

 

Gewoon even contact met ons op gaan nemen! U weet zelf wel hoe