Verkiezingsprogramma online

Nadat het verkiezingsprogramma afgelopen ledenvergadering goedgekeurd is, hebben we nog wat redactionele aanpassing gedaan en de inhoud in een toonbaar jasje gestoken. Helemaal klaar om vandaag voor iedereen te publiceren.

We gaan in op verschillende onderwerpen op het gebied van o.a. financiën, veiligheid, onderwijs, cultuur en sport. Zo is er te lezen dat wij voor een vaste wijk- en dorpencoördinator zijn straks in de gemeente Waadhoeke en willen we geen verdere verschraling van het openbaar vervoer. Ook zijn we voor het behoud van de theaterfunctie van de Koornbeurs en tegen delfstofwinning in Noordwest-Fryslân. Het in stand en in goede staat houden van de dorpshuizen is voor ons ook een belangrijk punt. Slechts een kleine greep uit ons programma.

Verder staan er nog politieke feiten in die GemeenteBelang Franekeradeel en Gemeentebelangen Menaldumadeel bereikt hebben de afgelopen 8 jaar.

Op de pagina Verkiezingsprogramma 2018 – 2022 (linker knop op onze homepage) is het programma te bekijken/downloaden. Een directe link vindt u hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *