Gemeentebelangen op de Ouwesylster Markt

Elke eerste zondag van de maand van mei t/m oktober vindt er in Oudebildtzijl een gezellige streekmarkt plaats. Lute Pen en Kees Arendz waren voor een tweede maal aanwezig voor Gemeentebelangen. Hieronder een indruk van laatstgenoemde.

 

Lute Pen op de Ouwesylster Markt (foto gemaakt door Kees Arendz)

 

Vanmiddag was Gemeentebelangen wederom met een stand op Ouwesylster Markt aanwezig. Lute en ik hebben veel marktbezoekers gesproken. Men realiseert zich dat er binnenkort verkiezingen zijn. En men toonde zich geïnteresseerd in Gemeentebelangen.
Steeds kwam weer naar voren dat Ouwesylsters het spoor een beetje bijster zijn door al het samengaan van gevestigde partijen op het Bildt. Daar ligt onze kans is mijn overtuiging.

— Kees Arendz, 1 oktober 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *