Nu ook afvalapp voor inwoners gemeente Menameradiel

image_pdfimage_print

Vrijdag 6 oktober, is de Omrin Afvalapp officieel gelanceerd in de gemeente Menameradiel. Wethouder Pen en Meinard Kuipers (directeur inzameling en reiniging Omrin) lanceerden de app. Menameradiel is de 15e gemeente met de Omrin Afvalapp.

Wat kunt u met de Afvalapp?

Voor het wat, waar, wanneer en hoe rond afvalinzameling, kunnen inwoners van de gemeente Menameradiel de app raadplegen. De Omrin Afvalapp geeft snel en overzichtelijk antwoord op vragen over wanneer welke bak aan de straat gezet moet worden. Ook de scheidingswijzer, informatie over het aanmelden van grofvuil, KCA, snoeiafval en alle locaties van ondergrondse textiel- en papiercontainers in de gemeente staan in de app.

Downloaden

De Omrin Afvalapp is een aanvulling op de huidige papieren versie van de afvalkalender. Het grote voordeel van de app is dat gegevens eenvoudig aan te passen zijn. Hierdoor blijft de informatie actueel. De app is eenvoudig te downloaden voor iOS, Windows en Android.

(oorspronkelijk bericht)

Wethouder Pen samen met Meinard Kuipers