Lijsttrekker Douwe Kamstra gastdocent op AMS

Op de foto lijsttrekker van Gemeentebelangen, Douwe Kamstra, tijdens zijn les aan de AMS.

De Anna Maria van Schurmanschool houdt op 21 november aanstaande voorverkiezingen voor de Gemeenteraadsverkiezingen in Waadhoeke. Als voorbereiding op deze verkiezingen zijn de lijsttrekkers uitgenodigd om als gastdocent een les Gemeentepolitiek te verzorgen voor alle TL en Havo leerlingen. Ook zijn deze leerlingen aanwezig tijdens de debatavond van 20 november aanstaande in de AMS. Alle lijsttrekkers hebben aangegeven aan dit debat te willen meedoen. Een dag voor de officiële verkiezingen van 22 november zullen de leerlingen van de AMS hun stem alvast uitbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *