#10 Ludwig Seerden

image_pdfimage_print

In een reeks van video’s stellen onze kandidaten zich voor. In dit bericht is dat de nummer tien op de kandidatenlijst, Ludwig Seerden.Mijn naam is Ludwig Seerden. Ik ben ondernemer in sportprijzen en relatiegeschenken en woonachtig te Franeker.

Ik ben kandidaat op de lijst Gemeentebelangen Waadhoeke omdat wij de burger voorop zetten en in beweging willen krijgen. Als ondernemer in de sport branche EN trainer in diverse sporten, weet ik uit ervaring dat sport en bewegen een belangrijk onderdeel van het leven is.

Sport is een afspiegeling van de maatschappij waarin we ervaren wat het voordeel is van sporten en bewegen EN het omgaan met winnen en verliezen. Waar de ene persoon kiest voor topsport, zal de ander zich prettig voelen bij lekker bewegen alléén of in een groep.

In de eerste fase van het leven is goed en voldoende bewegen van enorm groot belang. De gymlessen op lagere scholen en voortgezet onderwijs dragen bij aan een gezonde en sociale levensstijl. De noodzaak van zwemlessen in onze waterrijke gemeente lijkt mij duidelijk, deze moeten aan ieder kind worden aangeboden tijdens zijn/haar schoolperiode.

Gedurende het werkzame leven is het heerlijk om je te ontspannen middels het beoefenen van sporten, al dan niet in teamverband.

Nu we met elkaar steeds ouder worden, is ook het sporten na je pensionering van groot belang voor een gezonde oude dag.

Alle verenigingen in onze mooie gemeente zullen u met open armen ontvangen om te komen sporten en participeren binnen hun vereniging. Wij van Gemeentebelangen zijn altijd in beweging, vergeet u zelf ook niet om te sporten en te bewegen? In ieder geval op 16 maart op naar de stembus om te stemmen.