#2 Anita Mast

image_pdfimage_print

In een reeks van video’s stellen onze kandidaten zich voor. In dit bericht is dat de nummer twee op de kandidatenlijst, Anita Mast.Ik ben Anita Mast en ik sta nummer twee op de kandidatenlijst van Gemeentebelangen in Waadhoeke voor de gemeenteraadverkiezingen van komende 16 maart. Ik ben opgegroeid in Franeker en woon nu met mijn gezin in Menaam. Sinds 2010 ben ik raadslid, eerst in Menameradiel en nu in Waadhoeke.

Ik ben raadslid voor Gemeentebelangen omdat dit de enige echte lokale partij is zonder verplichtingen aan een landelijke of provinciale partij. Daardoor zij wij lokaal, krachtig en ambitieus.
Waadhoeke is een mooie gemeente waar het prettig wonen, leven, ondernemen en ontspannen is. Voor Gemeentebelangen is het belangrijk dat dat ook zo blijft en daarom is leefbaarheid een van de speerpunten in ons verkiezingsprogramma.

In de gemeenteraad is er vaak aandacht voor de grote projecten waar ook veel geld naar toe gaat. Maar het zijn vaak juist de lokale projecten waar onze inwoners direct voordeel van hebben. Het is daarom belangrijk om deze niet uit het oog te verliezen. Ons motto voor de komende periode is dan ook: inwoners voorop!