Douwe Kamstra lijsttrekker Gemeentebelangen bij komende raadsverkiezingen

image_pdfimage_print

In de algemene ledenvergadering hebben – op voordracht van bestuur en huidige fractie – de leden van Gemeentebelangen Douwe Kamstra gekozen als lijsttrekker bij de komende raadsverkiezingen in de gemeente Waadhoeke.

Douwe is momenteel fractievoorzitter van Gemeentebelangen in de raad van Waadhoeke. Een fractie die in de loop van deze periode stabiel is gebleven en is aangegroeid tot 8 leden en hiermee als oppositiepartij even groot is als de grootste coalitiepartij. Hij heeft ruime ervaring in het raadswerk.

De leden zijn blij dat Douwe heeft toegezegd zeer gemotiveerd te zijn om Gemeentebelangen weer een belangrijke rol in de gemeente te geven. “Ik wil me vooral inzetten voor meer betrokkenheid van de inwoners bij de gemeente. Niet alleen zeggen dat we naar onze inwoners luisteren zoals het huidige college verkondigde maar dit ook echt gaan doen. Gemeentebelangen is klaar om weer bestuurlijke verantwoordelijkheid te krijgen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat wij als lokale, echt onafhankelijke partij die niets te maken heeft met landelijke of provinciale partijen, het vertrouwen van de kiezer zal krijgen.

 

Douwe Kamstra